Jonathan Kreisberg Kvartett

Datum6 mar, 19.00
Pris250 kr (exkl. 25 kr serviceavgift)
Längd120 min
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörStjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid
KÖP BILJETT

I gitarristen Jonathan Kreisbergs musik kan man tydligt höra rötterna från bebopen och hemstaden New York, musik som fortsätter att växa och attrahera jazz-nyfikna världen över. Blandningen av tidlösa bebop melodislingor, framåttänkande ljudlandskap och polyrytmisk virtuositet har tagit Kreisberg och hans kvartett till scener världen över.

Jonathan Kreisberg har lett ett flertal grupper, men har också agerat sidoman i grupper ledda av t.ex. Lee Konitz, Ari hoenig och Don Friendman. Han är också en hängiven lärare med 25 års erfarenhet och har givit ut flera böcker.

Bandet som Kresiberg har med sig till Kulturkvarteret består av Martin Bejerano på piano, Matt Clohesy på bas och Colin Stranahan på trummor.

Under spelningen på Kulturkvarteret presenterar de helt nya kompositioner som kombinerar traditionell jazz med instrumental virousitet, moderna ljudlandskap och influenser från alla världens hörn och därutöver!

MAT & DRYCK

Sugen på något?  Café & Bistro erbjuder gott att äta och dricka och öppnar två timmar före konsertstart.

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang.

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

Tillbaka till evenemang