Babblarna & Tjingeling-affären

Välj önskad föreställning & tid i rutorna nertill och tryck på "Läs Mer" för att hitta till rätt biljettlänk ⭐

Efter 950 färgglada föreställningar med Babblarna, är det dags för en helt ny, svängig och interaktiv musikal för småttingar: ”Babblarna & Tjingeling-affären”.

Babblarna har öppnat en affär där man kan köpa massor av roliga saker och få sånger på köpet! Barnen i publiken får hjälpa Klonk att ”Tjingeling-plinga” när Babblarna handlar. Först i kö är Bobbo, som ivrigt väljer sina favoriter medan Babba tar betalt. Diddi förvandlar sedan hela affären till en buss och låter vägen svänga både hit och dit. Dadda drömmer om att bygga en trädkoja och köper spik och brädor för ändamålet. Doddo, den lille magikern, vill imponera och köper en magisk trollerihatt. Bibbi, den kreativa själen, köper målarfärg och låter sedan barnen i publiken välja vilka färger den stora penseln ska måla med. ”Vi flyger över kullarna – sträck ut armarna och följ med!

I Babblarnas musikaler får alla barn alltid vara med och språkleken står i fokus.

Föreställningen framförs med tal, tecken, sång och dans.

Rekommenderad ålder: 2-5 år (yngre och äldre barn är självklart välkomna!) Det här är föreställningen för alla barn som inte vill sitta still.

PS. Lämna barnvagnen hemma eller i bilen. Ta gärna med sittkudde för barnet att sitta på. Alla i publiken behöver en biljett, även de som sitter i knäet.

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.