Från Beatles till Cornelis

Pop & visor från tiden det begav sig

Visst minns vi poplåtar som ”Mrs. Robinson” och ”Nowhere man”, och så klart våra svenska vis-hits ”Deirdres samba” och ”Gräsänklingblues”. Under en och en halv timme får vi uppleva ett pärlband av 60-talets stora låtar på nytt “unplugged”. Bered dig på musiknostalgi, skönt sväng och stämsång som ger gåshud.

Plats på scen ser vi:

Nils Å. Runeson – Välkänd Hässleholmsmusiker med succéer som Atlanta Band, och på senare år The Hittills fullsatta 60-talskonserter på meritlistan. Har medverkat i Melodifestivalen två gånger, senast 1983 då Carola vann med ”Främling”.

Anders Anton Påhlsson – Vissångare och gitarrist, boende i Åhus. Han har ett otal konserter med våra svenska visklassiker bakom sig, samt även konserter med Frank Sinatras låtskatt.

Martin Runeson – Sångare från Kristianstad, som i duo med pappa Nils firat triumfer på bl a Stadsteatern, Falkhallen och Vallarna i Falkenberg. Bidrar även med olika taktinstrument i bandet.

Anders Liljeqvist – Pianist och uppskattad kapellmästare från Kristianstad. Har jobbat med flertalet krogshower och konserter och spelat med många stora svenska artister, allt från Sven-Erik Magnusson till Veronica Maggio.

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.