Omar Mollo feat. Karl Espegard & Lysandre Donoso

Förbered dig på en kväll med rytmer och passionerade melodier!

Tangons Ozzy Osbourne – Omar Mollo! En av Argentinas mest prisade tangoartister. Han utstrålar en energi och närvaro på scenen som en rocklegend och nu beger han sig ut på turné med den norske violinisten Karl Espegard och den franske bandoneonisten Lysandre Donoso. Trion levererar ett grymt program med en blandning av argentinsk tango och höjdpunkter från Mollos tid i det legendariska rockbandet M.A.M!

Karl Espegard är en violinist som är känd för sin uttrycksfulla ton, smittande spelglädje och virtuosa lekfullhet! Som medlem i den kritikerrosade tangoensemblen El Muro Tango var det inga problem att debutera inför ett utsålt Royal Concertgebouw 2019!

Lysandre Donoso har tagit publiken med storm som solist men även i orkestrar som Orchestre National de France och Orchestre Philharmonique de Radio France. Med en musikalisk bakgrund berikad av hans chilenska och polska rötter har hans raffinerade stil och fängslande framträdanden gjort honom till en av Europas mest eftertraktade bandoneonvirtuos.

Lineup
Omar Mollo – sång, gitarr
Karl Espegard – violin
Lysandre Donoso – bandoneon

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.