Rock 'n' Roll X-Mas  – The Refreshments, Frida Öhrn & Knock-Out Greg 

Köp dina biljetter redan idag till Early-bird-erbjudande!

Kom i julstämning med The Refreshments på deras årliga Rock ’n’ Roll X-mas-turné! Följ med på en kväll fylld av svängig rock’n’roll i jultappning. Denna jul gästas bandet av den karismatiske Knock-Out Greg och den fantastiska sångerskan Frida Öhrn. 

Sångaren och bassisten i Refreshments, Joakim Arnell, är väldigt entusiastisk över årets gästartister på Rock n’ Roll X-mas 2024 och säger:

”Det är en enorm glädje att få ha Knock-Out Greg och Frida Öhrn med oss på scenen i år. Greg är en fantastisk musiker med en otrolig känsla. Responsen på förra turnén var enorm och hans energi smittar verkligen av sig. Frida har en otrolig röst och en scenpersonlighet som lyser upp vilket rum som helst. Det har alla märkt som någonsin sett henne med Cookies n´ Beans eller som soloartist. Tillsammans kommer de verkligen att höja julstämningen till nya höjder. Vi ser fram emot en magisk turné och att dela den med vår fantastiska publik.” 

Missa inte chansen att uppleva en oförglömlig julkonsert som får hjärtat att glöda.  Boka dina biljetter nu och säkra din plats på årets mest rockande julhändelse! 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.