Personal som arbetar i Café & Bistro

Serveringspersonal

Serveringspersonal till Café & Bistro
________________________________________________________

I Kulturkvarterets hjärta hittar ni Café & Bistro. Här lagas mat med kärlek och vi arbetar med ekologiska och närproducerade råvaror efter säsong, vilket i sin tur resulterar i en härlig, fräsch meny med lokal prägel.

Vi erbjuder dagens lunch, bistromeny på kvällar, men arbetar även med catering, mat till konferenser och specialarrangemang. Café och Bistro är öppet dagtid alla vardagar och utöver det alltid i samband med arrangemang på Kulturkvarteret, några kvällar i veckan.

Restaurangen är en viktig del av publikens helhetsupplevelse i Kulturkvarteret. Gästerna är i fokus, värdskapet är viktigt och vår ambition att servera mat av hög klass och ge goda upplevelser är hög.

Som Serveringspersonal i vår restaurang ingår du i ett team, som leds av köksmästaren, kockar och behovsanställd serveringspersonal. Arbetstiden är förlagd till dagtid, kvällar och helger.

Vi söker servispersonal som…

– har dokumenterad erfarenhet av servering i restaurang. Om du har arbetat i kall- och varmkök är det ett plus.
– vill ge förstklassig service och brinner för att göra publik och gäster nöjda
– är positiv, kreativ, flexibel, effektiv och noggrann

För servispersonal gäller:

________________________________________________________

  • Vi söker dig som är över 20 år.
  • Arbetet är schemalagt utifrån verksamhetens behov vid arrangemang och konserter, oftast på kvällar och helger, men kan t.ex. i samband med möten och konferensen även vara på dagtid.
  • Musik i Syds bransch- och arbetsgivarorganisation är Svensk Scenkonst, och vi tillämpar kollektivavtal med Fackförbundet Scen & Film för vår timanställda personal.
  • Timlön och tillträde efter sommaren, enligt överenskommelse.

Mejla din ansökan med ett personligt brev och meritförteckning, senast den 1 september 2023 till helen.ortman@musikisyd.se

Skriv i mejlet vilket arbete du söker! Vi tillämpar löpande urval, och kan komma att kontakta lämpliga sökande för en intervju innan ansökningstiden har gått ut.

Läs mer:

Kulturkvarteret Kristianstad invigdes i augusti 2014 efter en ombyggnad. Musik i Syd har, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret (huvudkontor för Musik i Syd), i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket. På Kulturkvarterets två scener presenteras ett brett utbud av konserter, teater, familjeföreställningar m.m. Kulturkvarteret kan erbjuda scenkonst kombinerat med mat och dryck och är en attraktiv och levande mötesplats i Kristianstad. Likaså används lokalerna ofta för möten, konferenser och andra sammankomster. Läs mer på https://www.kulturkvarteret.com/

Musik i Syd är den regionala musikinstitutionen i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till levande musikupplevelser. Varje dag och varje vecka på året arbetar Musik i Syd med att presentera och förmedla musik på högsta professionella nivå för en ständigt växande publik i alla åldrar. Vi är visionära och innovativa och vårt utbud levandegörs på landsbygden och i tätorten, i skolor och konsertsalar, genom stora festivaler men också i de små och intima sammanhangen. Musik i Syd har ett kulturpolitiskt uppdrag och är del av en aktiv kulturpolitik. Läs mer på www.musikisyd.se

För mer information kontakta Helen Ortman

 

Kontaktpersoner

Helen Ortman

Verksamhetschef

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.