Personal i garderob

Värdar

Musik i Syd söker

Värdar
________________________________________________________

timanställning, med placering på Kulturkvarteret Kristianstad

Inför hösten söker vi fler värdar till Kulturkvarteret. Vi söker dig som gillar människor, möten och kultur! Du är den som ser till att alla våra gäster känner sig välkomna, får ett fint bemötande, blir omhändertagna och finner sig tillrätta hos oss. Du är även den som ansvarar för gästernas säkerhet.

På Kulturkvarterets scener presenteras ett brett utbud av konserter, teater, familjeföreställningar m.m. Här erbjuder vi scenkonst kombinerat med mat och dryck och Kulturkvarteret är en attraktiv och levande mötesplats i Kristianstad. Likaså används lokalerna ofta för möten, konferenser och andra sammankomster.

I arbetet ingår många olika uppgifter, som att sälja biljetter, stå i garderob, möblera om, assistera besökare och ha översikt över lokaler och gäster. Som värd hjälper du också till i Café och Bistro vid behov.

Det är ett plus om du har gått HLR utbildning, har kassavana, vana av service och har körkort. Vi söker dig som är över 20 år.

Arbetet är schemalagt utifrån verksamhetens behov vid arrangemang och konserter, oftast på kvällar och helger, men kan t.ex. i samband med möten och konferensen även vara på dagtid.

Musik i Syds bransch- och arbetsgivarorganisation är Svensk Scenkonst, och vi tillämpar kollektivavtal med Fackförbundet Scen & Film för våra värdar.

Timlön och tillträde efter sommaren, enligt överenskommelse.

Maila ansökan, ett personligt brev och meritförteckning, senast den 14 augusti 2022 till helen.ortman@musikisyd.se

Mer information:
Helen Ortman, Verksamhetschef Kulturkvarteret, 0709-20 58 83

Läs mer:

www.kulturkvarteret.com

www.musikisyd.se

Kulturkvarteret Kristianstad invigdes i augusti 2014 efter en ombyggnad. Musik i Syd har, på uppdrag av Kristianstads kommun, ansvar för verksamheten i Kulturkvarteret (huvudkontor för Musik i Syd), i nära samarbete med Kultur & fritid/Stadsbiblioteket. Läs mer på https://www.kulturkvarteret.com/

Musik i Syd är den regionala musikinstitutionen i Skåne och Kronoberg med syfte att ge människor tillgång till levande musikupplevelser. Varje dag och varje vecka på året arbetar Musik i Syd med att presentera och förmedla musik på högsta professionella nivå för en ständigt växande publik i alla åldrar. Vi är visionära och innovativa och vårt utbud levandegörs på landsbygden och i tätorten, i skolor och konsertsalar, genom stora festivaler men också i de små och intima sammanhangen. Musik i Syd har ett kulturpolitiskt uppdrag och är del av en aktiv kulturpolitik. Läs mer på www.musikisyd.se

Kontaktpersoner

Helen Ortman

Verksamhetschef

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.