BILJETTER

De allra flesta evenemang som kräver biljett säljs via AXS biljettsystem, de hittar du här till vänster.

Vill du se hela listan på ALLA Kulturkvarterets evenemang ska du kolla här!

Glöm inte att…

Till en stor del av Kulturkvarterets egna evenemang kan du nyttja vår förmånliga Stjärnserierabatt. Detta betyder att du kan få rabatt om du köper biljetter till mer än en konsert vid samma tillfälle, på webben och hos våra återförsäljare.

HUR KÖPER JAG BILJETT?

Alla besökare till ett evenemang måste ha en biljett, barn som vuxen. Information om hur du bokar biljetter finns under respektive evenemang i vår kalender. Biljetter köper du enklast och snabbast här på vår hemsida. Du väljer evenemang i lugn och ro, bestämmer själv plats och betalar direkt på webben. Du kan välja mellan att skriva ut din biljett eller visa upp den i mobilen. Föredrar du personlig service är du välkommen till vår återförsäljare COOP i Galleria Boulevard. Kontaktuppgifter finner du längre ner på denna sida. Du kan även köpa biljetter på plats på Kulturkvarteret, antingen i Café & Bistro under öppettiderna, eller i Biljettkassan som öppnar 1 timme före evenemangsstart. Som regel tillkommer en serviceavgift på biljettpriset. Glöm inte att flera av våra evenemang har fri entré!

Förbeställning av pausfika 

Till utvalda evenemang kan du förbeställa mat och dryck som serveras i pausen. Du kan beställa här på webben fram till och med som regel tre dagar (3) innan evenemanget. Vill du beställa senare än så är du välkommen att boka din pausfika på plats samma dag. Observera: Biljetter till själva evenemanget görs i ett separat köp på biljettsidan.

VAD ÄR STJÄRNSERIE-RABATT? stjärnor

Du kan få rabatt om du köper biljetter till mer än en konsert vid samma tillfälle på webben och hos våra återförsäljare. Alla evenemang i programfoldern som är märkta med stjärnor ger rabatt. Om du köper biljetter till två konserter får du 10 % rabatt, tre konserter ger 15 % rabatt och fyra konserter ger 20 % rabatt.

GÖR SÅ HÄR FÖR ATT BOKA VIA WEBBEN:

• Gå till bokningssidan för Stjärnserien.
• Välj hur många konserter du vill köpa
• Välj vilka konserter du vill se
• Väljer biljettyp
• Klicka på Gå Vidare.
När du har valt plats dras rabatten automatiskt av på priset innan du avslutar köpet.

Vill du köpa biljetter till fler än fyra konserter är du välkommen att ringa 0708-20 58 34 (dagtid) eller maila till info@kulturkvarteret.com så får du hjälp.

SALONGSPLAN FÖR STORA SALEN

Ladda ned som pdf

KÖP BILJETT HÄR

GALLERIA BOULEVARD/COOP CITY FÖRBUTIKEN

Östra Boulevarden 3
Tfn: 010-747 22 72

KULTURKVARTERETS CAFÉ & BISTRO ELLER BILJETTKASSAN

Under Café & Bistros öppettider samt i Biljettkassan, som öppnar en timme innan evenemanget startar.

ÅTERKÖP

Kpta biljetter och pausbeställningar via AXS biljettsystem återkps endast vid instlld föreställning eller flyttat datum (ej vid byte av sal). Återkpet sker på respektive inkpsstlle och senast en månad efter aktuellt konsertdatum.

FÖR DIG MED FUNKTIONSNEDSÄTTNING

I Stora salen har vi speciella platser för ledsagare och besökare med funktionsnedsättning. Dessa platser bokas via webben. Ange biljettyp ”rullstol” eller ”ledsagare”. Vill du ha personlig service, vänligen ring 0709-20 58 04.

Läs mer om tillgängligheten på Kulturkvarteret

BARNVAGN OCH ROLLATOR

Om man använder rollator får denna endast finnas i salong på de stolar som är avsedda för funktionsnedsatta på grund av utrymningsskäl. Behöver man inte ha med rollatorn in i salen, går det bra att ställa den i vår garderob i mån av plats. Hjälp in i sal kan fås av värdar på plats.

Barnvagnar får ej medtagas in i sal på grund av utrymningsskäl. Du kan ställa den i vår garderob i mån av plats.

FRÅGOR?

För information om evenemang och vid frågor om biljetter, vänligen ring 0709-20 58 04. (dagtid) eller mejla info@kulturkvarteret.com. Biljettkassan och våra värdar kan nås en timme innan evenemanget på 0709-20 58 23

Café & Bistro och Kulturkvarterets biljettkassa är kontantfria.