Doc Lounge: Fat Front

Datum17 mar 2020, 19.30
Pris65 kr
PlatsKulturkvarteret
Lilla salen
ArrangörKristianstad Filmstudio
Stjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid
KÖP BILJETT

Fat Front är historien om unga skandinaviska kvinnor som har fått nog av självhat och skam och stolt kallar sig FAT. De kräver respekt och erkännande i ett diet-fixerat samhälle medan de kämpar med sin brist på självförtroende. Alltför länge har de pausat sina liv. Väntat med att köpa kläder, gå ut och dansa och hitta kärlek - tills dagen de skulle vara smala. Den dagen kom aldrig. Men de fann varandra och den kroppspositiva-rörelsen. Nu släpper de sina valkar och dallrande lår fria och använder sina kroppar som aktivistverktyg. Med den provocerande tonen feminism och en konstnärlig inställning till kroppens naturliga skönhet kommer denna film att förändra hur vi ser på kroppar. Det är en film om skam och uppror, men också en humoristisk och hjärtvärmande resa med ett gäng unga, energiska kvinnor.

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före filmen! För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

Tillbaka till evenemang