Nisse Landgren On Stage

Datum23 sep, 16.00
PrisOrdinarie pris vuxen: 250 kr. Under 20 år: 80 kr. (+ serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
BOKA BILJETT

Nisse Landgren on Stage tillsammans med Kristianstad Stadsmusikkår och musikskolans ensemble KLEO samt Brasselever från kulturskolorna i Skåne nordost

Kristianstad Stadsmusikkår och musikskolans ensemble KLEO har under året övat för att ge unga musikelever i Nordöstra Skåne inspiration till orkestermusik. Crescendot till samspelet är denna konsert ihop med Trombon virtuosen Nisse Landgren.  
 
Till konserten har Jerry Dahlskog tagit fram nya arrangemang för blås och stråkorkester såsom ABBA Bronze och I´m getting sentimental over You.
 
Vid konsertdagen kommer även ett antal Trombonelever från musikskolorna i Nordöstra Skåne att göra framförande ihop med Nisse Landgren.
 
Bakgrunden till samarbetet är att Blåsorkestrar i Kristianstad det senaste decenniet har haft stora problem med att hitta nya unga musiker till våra orkestrar. Underlaget från Kristianstads musikskola gällande blåselever har minskat drastiskt de senaste åren. Genom att söka samarbete med musikskolan hoppas man kunna visa och inspirera de musikelever som idag spelar instrument till en fortsatt musikalisk framtid.
 
Vi hoppas konserten skall ge publiken och musikeleverna inspiration för framtiden! 

FÖRKÖP

Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken: 010–747 22 72
Kristianstad Tourist Center: 044–13 53 35
kulturkvarteret.com via knappen"BOKA BILJETT"
I entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan våra arrangemang.

MAT & DRYCK

Sugen på något? Du vet väl att Café & Bistro alltid öppnar 2 timmar innan evenemanget och erbjuder både mat & dryck. 

Tillbaka till evenemang