Thriller Night on tour

Mer Michael Jackson än såhär blir det inte!

Datum14 okt, 19.30
Pris370 kr (+ serviceavgift)
Längd135 min
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörStage Dream Productions
BOKA BILJETT

Efter sex slutsålda shower hösten 2016 hyllas Thriller Night – The King Of Pop av publik och press – i höst åker showen på Sverigeturné!  Ny-premiär blir den 22 september i Helsingborg och därpå följer tio föreställningar i tio olika städer.

Efter lovord från press och med publikrusning i Hässleholm, där showen sattes upp i original, är det ingen tvekan om att showen osar succé! Med spektakulära dansnummer, magiska ballader och en kavalkad av hits är det här den ultimata Michael Jackson-showen. År 2019 år det tio år sedan Jackson gick bort, och vi börjar redan nu med att hylla ikonen, legenden och kungen av pop genom att framföra låtar som Billie Jean, Smooth Criminal och Thriller.

Arrangören Stage Dream utlovar en unik och färgstark show full av energi, detaljer och dans med handplockade professionella dansare. Denna stora scenshowupplevelse hoppas kunna skapa minnen för livet, oavsett Michael Jackson-fan eller ej. Med några av Sveriges bästa livemusiker som framför Jacksons låtas så likt originalet som möjligt, kommer ingen att gå hem oberörd.

LÄNGD

2 tim, 15 min, med paus

FÖRKÖP

Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken: 010–747 22 72
Kristianstad Tourist Center: 044–13 53 35
kulturkvarteret.com via knappen"BOKA BILJETT"
I entrén på Kulturkvarteret/Biljettkassan som i regel öppnar en timme innan våra arrangemang.

MAT & DRYCK

Sugen på något? Du vet väl att Café & Bistro alltid öppnar 2 timmar innan evenemanget och erbjuder både mat och & dryck. 

Tillbaka till evenemang