Värvet Runt med Kristoffer Triumf

Datum18 mar 2020, 20.00
Pris295 kr (exkl. serviceavgift)
PlatsKulturkvarteret
Stora salen
ArrangörStjärnserien/Musik i Syd och Kultur & fritid
United Stage AB
KÖP BILJETT

Värvet är sedan 2012 Sveriges största intervjupodcast med ca 200.000 lyssnare i månaden där Kristoffer Triumf lyckats nå ut till den breda massan genom att på ett nyfiket och avslappnat sätt fått mer än 350 makthavare, kreatörer och underhållare att dela med sig av sina liv och erfarenheter. Även internationella storheter finns bland gästerna vid sidan av den långa raden kända svenskar – Amanda Knox, Noel Gallagher och Bill Maher är några. Kristoffer Triumf och hans Värvet har fått ett antal priser och utmärkelser och varit nominerad för Stora journalistpriset

Kristoffer Triumf har länge drömt om att göra Värvet live på scen inför publik. Och i samband med att podcasten fyller 8 år 2020 är det äntligen dags då Värvet kommer att besöka ett tiotal svenska städer under namnet Värvet Runt. Två aktuella och intressanta gäster kommer varje kväll att gästa Kristoffer på scen i denna talk show. Det kommer att vara olika gäster i alla städer och varje stad kommer att ha en riksbekant och en mer utpräglad lokal gäst. Gästerna kommer att avslöjas inom kort. 

Värvets hemsida hittar ni här!

Early bird erbjudande!
Köp dina biljetter innan den 1 januari för endast 225 kr (exkl. serviceavgift)!

MAT & DRYCK

Café & Bistro öppnar 2 timmar innan konserten startar och erbjuder gott att äta och dricka före föreställningen! För mer detaljerad meny, mejla cafebistro@kulturkvarteret.com eller ring 044-20 58 88.  

KÖP BILJETT

www.kulturkvarteret.com, ring 0709-20 58 04, skicka ett mail till info@kulturkvarteret.com, Galleria Boulevard/Coop City Förbutiken eller i Biljettkassan på plats en timme innan arrangemang. 

logga med stjärnor Stjärnserierabatt. Så här går det till.

Tillbaka till evenemang