Bob Hund Special – Nybörjartur Livet ut med Jonas & Thomas

Följ med på en resa genom tre decennier, fem meter upp i luften, på brinnande fartyg, bland molntussar, mellan trafikkoner. Det kanske även bjuds på en låt eller två. Ska du hänga med? 

Välkomna till ett samtal om Bob Hunds biografi ”Nybörjartur livet ut”, med gruppmedlemmarna Jonas Jonasson och Thomas Öberg! Samtalet kommer att ledas av Club K:s gitarrist och Kulturkvarterets egna inspicient Anton Linderoth. De tar med oss på en resa genom tre decennier, fem meter upp i luften, på brinnande fartyg, bland molntussar, mellan trafikkoner. Det kanske även bjuds på en låt eller två. Ska du hänga med? 

Jonas Jonasson och Thomas Öberg i det legendariska bandet Bob Hund berättar sin gemensamma historia och de avgörande momenten från bildandet 1991 till idag. Hör om den kollektiva bedriften att hänga ihop så länge – 30 år tillsammans och drygt 700 konserter.

I den nyutgivna boken ”Nybörjartur livet ut” berättas hela Bob Hunds historia för första gången. Varje årtionde behandlas detaljerat och alla viktiga moment i orkesterns historia sätts under lupp i boken. Lagret av tragikomiska anekdoter inventeras noggrant och varje medlem får komma till tals och försöker verkligen, verkligen, verkligen minutiöst minnas de helt avgörande konserterna, albumen och favoritlåtarna.

Den här kvällen berättas om några av de minnena, de kallar själva boken för ”en bruksanvisning för hur du inte ska göra om du vill ha ett band”, men man skulle också kunna kalla det för svensk musikhistoria eller bara en kul kväll.

 

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.