CREEDENCE TRIBUTE - COSMOS FACTORY TOUR

BESTERMAN PRESENTERAR CREEDENCE TRIBUTE COSMOS FACTORY TOUR

Creedence Tribute ger sig ut på en ny turné ”Cosmos Factory Tour”, en helt ny show där alla CCR fans på begäran bland annat  får uppleva det legendariska albumet Cosmo’s Factory från början till slut.

Cosmos Factory är en milstolpe i rockhistorien och få album innehåller så många odödliga hits som den skivan. Albumet blev 1;a på listorna både  i USA och Storbritannien och innehåller klassiker som bl.a ”Lookin’ Out My Back Door”, ”Travelin’ Band” och ”Up Around the Bend”, vilka alla blev topp 5 på listor runt om i världen.

I showen kommer Creedence Tribute både att spela samtliga spår från skivan i den ordning låtarna ligger samt berätta historierna som omgärdar det framgångsrika albumet som kom ut i juli 1970.

Efter paus får publiken självklart höra alla andra stora klassiska CCR-hits blandat med ett urval av John Fogertys låtar.

Som vanligt när Creedence Tribute står på scenen att bli en kväll fylld med några av rockhistoriens största hits så nära originalet som det går att komma.

Creedence Tribute är ansett som Europas bästa hyllning till Creedence Clearwater Revival. ”Midnight Special” från en av deras konserter har visats över 30 miljoner gånger på YouTube.

Medverkande:
Tony Malmberg – Gitarr/sång
Anders ”Fjopp” Nilsson – Bas/sång
Bo Sjöberg –  Trummor/sång
Markus Wikström – Gitarr/sång
Torbjörn Jansson – Keyboard/sax

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.