Live@ – SnackaMusik med Mike Jacobson

Lär dig boka spelningar till ditt band

Boka ut ditt band – Från närområdet till utlandet

Spelar du i ett band som vill ut och spela mer i Sverige och Europa? Live@ välkomnar alla som är intresserade till en föreläsning med Mike Jacobson.

Mike är sångare, gitarrist och låtskrivare i rockbandet Liar Thief Bandit från Malmö. Han har på egen hand bokat och genomfört 11 utlandsturnéer sedan 2016 och totalt gjort 200 spelningar i Sverige och utomlands där mestadelen är bokad av honom själv. I sann Do-It-Yourself-anda har han med sitt band gjort grundjobbet som lett till större samarbeten och nya möjligheter – detta kan ni också göra!

Under denna föreläsning kommer ni att få ta del av Mikes erfarenheter i musikbranschen och framför allt få tips och nycklar för att gå samma väg helt på egen hand och med egna medel. Det blir allt ifrån omfattande inspiration till bra-att-tänka-på inför spelningar och turnéer.

Live@ är evenemangsserien på Kulturkvarteret Kristianstad i samarbete med Studiefrämjandet i Skåne-Blekinge för unga! Vi kommer att arrangera flera olika aktiviteter för ungdomar som konserter, workshops, prova-på-tillfällen och möjligheten för dig att stå på scen. Tillsammans skapar vi en plats för unga med gemensamma intressen att träffas och utvecklas!

Gillar du också kultur och musik?

Få konserttips och senaste nytt direkt till din inkorg.
Anmäl dig till vårt nyhetsbrev här.